Premies zorg 2019 bekend

Klik voor meer info

Onze diensten voor particulieren

Al jarenlang kunnen particuliere relaties hun assurantiezaken met een gerust hart aan ons overlaten. Voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen weten mensen ons in de wijde omgeving te vinden. Of het nu om uw auto, woonhuis of vakantie gaat.

Onze adviseurs hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid om samen met u het beste resultaat te bereiken. Daarbij gaat Van der Velden tot het uiterste om uw zorgen weg te nemen. Onze kosteloze verhaalservice bij autoverzekeringen is daar een goed voorbeeld van.

Gratis verhaalservice bij uw autoverzekering

Niemand wenst bij een aanrijding betrokken te zijn, maar helaas bestaat dit risico in het verkeer. Van der Velden biedt de kosteloze verhaalservice aan, als de schade is veroorzaakt door een ander. Zodra u de schade bij ons gemeld heeft, stellen wij de tegenpartij aansprakelijk en handelen wij de procedure af. Deze gratis service voor onze relaties levert een hoop gemak bij onverhoopte situaties op.

Zekerheid met waardevaststelling woonhuis & inboedel

Onze adviseurs helpen met het vaststellen van de herbouwwaarde van de woning en/of inboedel. Hiermee verkrijgt u garantie tegen onderverzekering, iets wat u wilt voorkomen. Daarnaast zijn er verzekeraars die deze vertrouwde werkwijze met extra korting op de premie of gunstige voorwaarden belonen.

Waarmee kunnen wij u helpen? Maak in het menu uw keuze om meer over onze verschillende diensten voor particuliere relaties te lezen.

Uw adviseurs:

Hans

Hans