Premies zorg 2019 bekend

Klik voor meer info

Hypotheken voor zzp'ers

Omdat geen situatie hetzelfde is, nemen wij allerlei factoren mee in ons hypotheekadvies. Altijd geldt dat Van der Velden naar een objectieve oplossing zoekt. Wij zijn niet gebonden aan één hypotheekverstrekker. Bij ons draait het om de best denkbare financiële propositie voor u als zzp'er. Of u nu een starter bent en uw eerste huis op het oog heeft, of al jaren zelfstandig voor uw inkomen zorgt.

Als het om hypotheken gaat, is het vaak lastig om alles te overzien. Vele factoren, nu en in de toekomst, zijn van invloed. Van der Velden heeft hier jarenlange ervaring mee, waarbij we ons met een creatieve aanpak weten te onderscheiden. En dat maakt nét het verschil binnen uw financiën.

Transparant hypotheekadvies voor zzp'ers

Van der Velden werkt volgens een cafetariamodel waarbij de klant de keuzes maakt. Wij nemen u aan de hand, voor zover onze bemiddeling nodig is. Heeft u zelf reeds een hypotheekplan voor ogen en zoekt u slechts een paar handvatten om in gesprek te gaan? Of wenst u een kritische blik op uw lopende hypotheek? Dan zijn we u ook als klankbord graag van dienst, zodat u een bewuste keuze kunt maken.

Bij Van der Velden geloven we in de nodige bewegingsvrijheid en korte lijnen met de geldverstrekkende partij. Bovenal vinden wij een goede administratieve performance van de geldverstrekker zeer belangrijk.

Heeft u een hypotheekvraag over uw nieuwe of huidige woning?
Bel gerust met onze hypotheekadviseur Frans.
Frans is een ZZPer die met ons samen werkt en die wij ten alle tijden kunnen raadplegen.

Uw adviseur:

Frans

Frans